Budapest

RaM Colosseum, 2013. szeptember 26.

A rendkívüli célok elérése elképzelhetetlen
rendkívüli Partnerek nélkül!

A TALENTn konferencia a tehetségek eseménye, amely a pedagógusok, mentorok, tehetségeket segítő szakemberek munkájáról és a nemzeti tehetséggondozás jelentőségéről szóló szakmai fórum is egyben. Célunk, hogy a TALENTn konferencia a tehetséggondozás mértékadó programjává, a tehetségek és mentorok találkozóhelyévé váljon a következő években.

Céljainkat csak Önnel együtt érhetjük el!
Legyen a partnerünk, hogy

  • a TALENTn konferenciát a tehetséggondozás elismert szakmai fórumává fejlesszük
  • minél több tehetséges fiatal számára teremtsünk bemutatkozási lehetőséget
  • minél több fiatal tehetséget ösztönözzünk fejlődésében, kibontakozásában


Hogyan dolgozunk együtt Önnel?

ÉRTÉKEK

A tehetség az egyik legfontosabb nemzeti kincsünk! A fiatal tehetségek egyéni fejlődése és sikere az ország jövőjének és boldogulásának záloga. A tehetség azonban csak ritkán tör utat magának! Támogatni, bíztatni, segíteni kell ahhoz, hogy kiteljesedhessen. Ha Ön és cége is
így tekint a tehetségekre, akkor erős, értékazonos alapot
teremthetünk az együttműködéshez.

ÖTLETEK

Céljai megismerése, valamint a közös ötletek együttesen a kulcs ahhoz, hogy olyan együttműködési keretet teremtsünk, amelyben a minőségi márkamegjelenéstől kezdve az aktív szerepvállalásig testre szabott, kreatív szolgáltatásokat nyújtunk Önnek!

PARTNERSÉG

Hosszú távra tervezünk! Az Ön üzleti céljai, márkái megismerése csak az első lépés. Az együttműködés folyamatát, kereteit, az eredmények mérőszámait Önnel közösen határozzuk meg! Mindig nyitottak vagyunk javaslataira, miként új ötleteinkkel is elsőként Önt fogjuk megkeresni!

ELÉGEDETTSÉG

Ahogy a célok, úgy az együttműködés során készített értékelések tartalma és formája is az Ön igényeihez igazodik. Az elért eredményeket rendszeresen összesítjük, megosztjuk Önnel. A tanulságokat, jövőbeni célokat együtt határozzuk meg. Tegyen próbára bennünket!

Mit nyújt Önnek a TALENTn partnerség?

A TALENTn kiemelt társadalmi ügy szószólója! A hitelesség mellett a széleskörű érdeklődés, a nyilvánosság megteremtése a cél. Ebben a közegben Partnereink a tehetséggondozás szakértőjeként és elkötelezett támogatójaként jelenhetnek meg!

  • Kiemelt médiafigyelem - minőségi marketingkommunikációs és PR felületek
  • Elkötelezettség - hosszú távú, szakmailag hiteles megjelenés (vs. egyszeri kampány)
  • Kapcsolatok - a tehetséggondozás ügye iránt elkötelezett üzleti és más döntéshozói körrel

Többre kíváncsi? Töltse le a TALENTn Konferencia aktuális partnerajánlatát!

LETÖLTÉS
Küldd el!

Oszd meg
ismerőseiddel!

A tehetségek találkozásával gondolataik, lehetőségeik megsokszorozódnak. És akkor is, ha megosztod a TALENTn oldalt másokkal!
Facebook
Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://www.talentn.hu/szponzorajanlat
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.